06 30 640 11 62
info@dealtech.hu
06 30 640 11 62
info@dealtech.hu
Wetstop3
Gyógyszermentes megoldás gyerekeknek az éjszakai ágybavizelés megszűntetésére. 

WET-STOP3 „Cseppcsengő” – „Pisistop” készülék az éjszakai bepisilés megszűntetéséhez

Magyarországon átlagosan 90.000 gyermek küzd az éjszakai alvás közbeni bepisiléssel (enuresis) a 6-18 éves korosztályban.

 

A Potty MD egy amerikai (USA) székhelyű, professzionális és rendkívül magasan képzett szakorvosokból álló szervezet. Elsőszámú célkitűzésük az enuresis problematikájának megoldása és annak kezelése. A WET-STOP3 készülék (cseppcsengő – pisistop) már egy harmadik generációs készüléke a cégnek, ami gyermekek millióinak ad megoldást az enuresis tekintetében.

 

A WET-STOP3 cseppcsengő kiváló eszköz az enuresis kezelésére, ha a háttérben lelki vagy pszichés okok állnak és nem pedig szervi elváltozás. A készülék alkalmas a vizelet általi nedvesedés érzékelésére. A rendszer tartalmaz egy riasztó egységet, amely az érzékelő szenzorhoz csatlakozik kábelen keresztül. A mágneses rögzítő füllel a riasztó modul kényelmesen viselhető a pizsamán vagy pólón. A szenzor a pizsama alsó részére vagy az alsóneműre csíptetendő. A riasztás hanggal ÉS/VAGY rezgéssel történik, mely a gyermeket már az első pár csepp nedvességnél felébreszti. A riasztás 5 különböző hanggal szólal meg riasztásonként, hogy a gyermek ne szokhasson hozzá a hanghoz.

 

 

A szülői segítség lényeges a sikerhez


A riasztó használata alatt szülői segítség szükséges a gyermeknek a riasztásra való reagálás megtanulásához. Ezalatt az idő alatt gyakran előfordulhat a húgyhólyag ágyba ürítése, vagy a mellékhelységbe való menetkori ürítés. A következő hetek alatt a gyermek elkezdi visszatartani a vizeletsugarat, és az ürítést a toaletten fejezi be. Minden egyes sikerélmény kisebb vizeletfoltot eredményez, amely folyamatosan csökkenti a hátralévő leszoktatási időtartamot. Hamarosan a gyermek egyre sűrűbben ébred fel a vizelési ingerre. Néhányszor még előfordulhat riasztás, de a nedvesség csak az alsóneműig jut, és az ágy már szárazon marad. 1-3 hónap elteltével még alkalmanként előfordulhat vizeletengedés. Ha egy hónapon keresztül nem történik riasztás a folyamatos használatkor, a készülék használata befejezhető. Visszaesést jelent, ha két vagy több alkalommal ismét előfordul nedvesedés. Ebben az esetben kezdjék el újra a készülék használatát. A visszaesést már könnyebb kezelni, mint a kezdeti stádiumot. A készülék kezdeti üzembe helyezéséhez szülői segítség szükséges. A készülék használatának sikeressége gyermekenként változó lehet.

 

A WET-STOP3 készülékekből a világon többszázezer darab kel el évente, mely hűen tükrözi a módszer hatékonyságát.

 

kosar_ikon Vásárlói vélemény

 

 

New-Image-WS3-kit_011 ws3_cord_s-web_01

 

 

kosar_ikon Ugrás a webshopra 

Wet-Detective nedvesség érzékelő rendszer

Enuresis és inkontinencia esetére


Az inkontinencia legjellegzetesebb előfordulása az idős korhoz köthető. Idős nők és férfiak egyaránt tapasztalhatják a tüneteket. A Potty MD orvoscsoport a kellemetlen tünetek könnyítésére kifejlesztett egy a WET-STOP3-hoz hasonló rendszert, a Wet-Detective névre hallgató terméket.

 

A Wet-Detective™ Érzékelő lepedő mérete 86x86cm, mely műszálas pamut anyagból készült, magasfokú folyadékelnyelő képességgel. Mosógépben mosható, vízálló kivitel. Speciális érzékelő vezetékek a pléden belül a maximális érzékeléshez. A lepedő könnyedén behelyezhető a megfelelő pozícióba magatehetetlen személyeknél is ágyban vagy széken egyaránt.

 

 

wetstop_01

 

 

kosar_ikon Ugrás a webshopra