06 30 640 11 62
info@dealtech.hu
06 30 640 11 62
info@dealtech.hu
baby banz

Banz baba és gyermek napszemüvegek

A nap károsító UV sugarai és vakító ragyogása ellen szemünk védelmében napszemüveget viselünk, azonban mostanáig a kisgyermekek számára nem létezett megfelelő megoldás.

Az ausztrál érdekeltségű Banz Ltd. - nek köszönhetően saját tervezésű és fejlesztésű, felső kategóriás, a legmagasabb elvárásoknak és EU előírásoknak megfelelő napszemüvegeket biztosítunk kisbabák és kisgyermekek részére (0-5 éves korig).

baby_banz_02

A divatos tervezésű napszemüvegek kívánság szerint állítható neoprén övvel rendelkeznek, így követik a gyermek növekedését, és biztos rögzítést nyújtanak. A kényelmes viseletről továbbá a speciális és puha szilikon betét is gondoskodik.

A lencsék és a keretek rendkívül erős, törésálló polycarbonat alapanyagokból készülnek.

A Baby és Kidz Banz napszemüvegek UV400 Category 3 típusú lencsékkel vannak szerelve, amelyek 100%-os biztonságot nyújtanak a káros UV sugarakkal szemben.

Aqua_01pink-glasses_01

 

 

kosar_ikon Ugrás a webshopra

Junior Banz

A Banz Ltd. a nagyobb korosztály (4-10 éves korig) igényeinek kielégítését is célba vette.
A Junior Banz modellek polarizált polycarbonat lencsével, tartós kerettel, új formákban és mintákkal egyéni stílusban érhetőek el a nagyobb gyermekek számára.

A Junior Banz napszemüvegek Category 3 típusú polarizált lencsékkel vannak szerelve, amelyek 100%-os biztonságot nyújtanak a káros UV sugarakkal szemben.

A Junior Banz alapmodelleket levehető neoprén pánttal és karabineres neoprén hordtasakkal szállítjuk

_53A2330_01junior_banz_02blue-wraparound_01


A Junior Banz FLEXERS és FLYER modellek a Jbanz család újdonságai 2016-ból.
Elérhetőek többféle színkombinációban.


Rugalmas gumiszáras kivitelben és mikroszálas törlőkendővel szállítjuk.

 

 aqua_pink 91517_1_lg Flexerz---Aqua_green_01


 
….. és akkor a 2017-es újdonságok – a legújabb modellek:

A Junior Banz CHAMELEON modellek – ahogy az a nevükben is rejlik -, UV fényre változtatják kereteik színét. Elérhetőek többféle színben. Rugalmas gumiszáras kivitelben és mikroszálas törlőkendővel szállítjuk.

 

 JBanz-Chamelon-White---Blue_01JBanz-Chamelon-Yellow---Pink_01

 

A Junior Banz FLYER DUAL modellek – A FLYER alapmodell 2017es stílusos továbbgondolása. Elérhető többféle színkombinációban. Rugalmas gumiszáras kivitelben és mikroszálas törlőkendővel szállítjuk.

 

JBanz-Dual-BlackBrown_01JBanz-Dual-BlackPink_02JBanz-Daul-BlackWhite_01

 

 


kosar_ikon Ugrás a webshopra

 

Retro Banz napszemüvegek

A Baby és Kidz Banz alapmodellek mellett a Banz Ltd. nem tudott és nem is akart elmenni a manapság hódító RETRO őrület mellett. A hagyományos keretet és a lencseméretet megnagyobbítottuk és máris kész lett a RETRO Baby Banz és RETRO Kidz Banz érzés.

A lencsék és a keretek rendkívül erős, törésálló polycarbonat alapanyagokból készülnek. A kényelmes viseletről az állítható neoprén fejpánt öv gondoskodik.

A RETRO Baby és RETRO Kidz Banz napszemüvegek UV400 Category 3 típusú lencsékkel vannak szerelve, amelyek 100%-os biztonságot nyújtanak a káros UV sugarakkal szemben.
Kétfunkciós mikroszálas törlőkendő anyagból készített hordtasakkal szállítjuk.

retro_banz_01White-Retro
retro_banz_02

 

 

kosar_ikon Ugrás a webshopra

Baby és Kidz Banz sapkák és fejkendők

A Banz Ltd. széles karimájú sapkái nagyszerű kiegészítői a Baby Banz és Kidz Banz napszemüvegeknek. Együttes használatukkal még nagyobb fokú védelem biztosítható gyermekeink részére, mivel a sapkák 50+ faktorvédelemmel vannak ellátva. A sapkák a VELCRO® tépőzáras technológiának köszönhetően könnyen méretre állíthatóak és ezzel praktikusan követik a gyermekek fejlődését is.

 

A Baby Banz sapkák 0-2 éves korú gyermekek számára vannak tervezve (Baby Banz sapka méret: 48 cm-ig), míg a Kidz Banz modellek 2-5 éves korig ( Kidz Banz sapka méret: 56 cm-ig ).

 

A sapkák széles színskálában érhetőek el, valamint már kaphatóak a kifordítható modellek is!

Green-AquaticGreen-Camo

 


A 2017es év újdonsága az unikális Banz Bandanas fejkötők, melyek 0-4 éves korig ajánlottak és a kötő segítségével méretre állíthatóak. Többféle színben is elérhetőek.

 

band_blue_floral_01band_brown_camo_01band_red_floral_01

 

 

kosar_ikon Ugrás a webshopra

 

Baby és Kidz Banz fülvédők

A Banz Ltd. nem csak az UV védelem területén jeleskedik, hanem elkötelezett a gyermekek hallása és a fül védelme érdekében is. A tavalyi év folyamán egy egyedülálló termékcsaládot dobott piacra:  A Banz fülvédő családot.

Ezzel a tökéletes kiegészítővel már sokkal bátrabban elvihetjük gyermekünket autó vagy motorversenyekre, légibemutatókra, repterekre, koncertekre, meccsekre…. Vagy bárhova ami nekik is élmény, de mégis hangos.

 

 3 Earmuffs Blue-Ivy_01 Brian_01

 

A Baby fülvédők 0-3 éves korú gyermekek számára vannak tervezve, míg a Kidz fülvédők 3-7 éves korig. Az állítható fejpánt segítségével könnyen méretre állíthatóak és ezzel praktikusan követik a gyermekek fejlődését is.

 

A fülvédők széles színskálában érhetőek el!

 

Roxie Earmuffsear_01 ear_02 

 

 

 

kosar_ikon Ugrás a webshopraBanz úszószemüvegek

A károsító UV sugarak elleni védelem nemcsak a vízparton fontos, de a vízben is. A Banz Ltd. ezt a tényt szem előtt tartva a gyermek úszószemüvegek terén is egy áttörő termékkel rukkolt elő a tavalyi év során. A Banz úszószemüvegek 100% UV védelemmel ellátott lencsékkel vannak szerelve, így a vízben is megvédik gyermekeink szeme világát.

A szilikon betéttel ellátott szemlencsék kényelmesen és teljes vízzárással simulnak az arcra és a párásodásmentes felület segítségével maximális komfortot nyújtanak a vízben. A szintén szilikonból készített fejpánt az úszószemüvegeknél megszokott állítást teszi lehetővé.

A keretek rendkívül erős, törésálló polycarbonat alapanyagokból készülnek.

A Banz úszószemüvegek 3-8 éves kor között ajánlottak és két színben (kék – rózsaszín) elérhetőek. A szemüvegeket külön műanyag tartódobozzal szállítjuk.

Pink-GogglesBlue-Goggles

kosar_ikon Ugrás a webshopra

Banz síszemüvegek

A károsító UV sugarak elleni védelem nemcsak a nyaralás alatt fontos, de a téli pihenés közben is, legyen az síelés, snowboard, szánkózás vagy egy kiadós hógolyó csata . A Banz Ltd. ezért fenntartások nélkül fejlesztette ki professzionális gyermek síszemüvegeit, a Ski Banz kollekciót a 4-10 éves korig terjedő korosztálynak.

A maximális biztonság érdekében a szemüvegek kerete tartós és törésmentes polycarbonat alapanyagból készült. Tökéletesen kompatibilis bármely sisakhoz. Ahogy az a többi Banz szemüvegnél is megszokott, a Ski Banz síszemüvegek is 100% UV védelemmel ellátott lencsékkel vannak szerelve, így a téli környezetben is megvédik gyermekeink szeme világát. Ezen felül a Ski Banz síszemüvegek speciális kettős szellőzéssel és P80-as párásodás elleni védelemmel vannak ellátva.

A professzionális citrus lencsék a látható fény 33%-át engedik át, amivel akár sűrű felhős időben, de erős napfényes körülmények között is optimális használatot biztosítanak a viselőjének.

A szuper puha habkontúr és a vastag rögzítőpánt együttesen tökéletes komfortot biztosítanak használójának.

A Ski Banz síszemüvegek háromféle színben érhetőek el és kétfunkciós mikroszálas törlőkendő anyagból készített hordtasakkal szállítjuk.

SKI10BLK_01SKI10PIN_01SKI10WHT_01

 

 

kosar_ikon Ugrás a webshopra

 

Banz Bottle Ball „Cumilabda”

A Banz Ltd. nem tétlenkedik az újításokat illetően…. A Bottle Ball „Cumilabda” egy fantasztikus újítás a cumisüvegek és a babák világában.

Hogy miért nagyszerű?

Bizonyára Ön is látta már kisbabája harcát a megtöltött cumisüveggel… egyszerűen túl nehéz a kis kezüknek, hogy stabilan és biztonságosan megfogják és közben használják is.

Ez egy pillanat alatt meg tud változni: Egyszerűen csúsztassa bele a cumisüveget a Banz Bottle Ball cumilabdába és adja babája kezébe. Voilá, kisbabánk máris minden küzdés nélkül, egyszerűen és könnyedén használja a cumisüvegét

Hogy miből készült?

 

A Banz Bottle Ball „Cumilabda” az FDA által szigorúan bevizsgált BPA mentes, ftalátmentes, ólommentes és PVC mentes alapanyagokból készült.

Anyaga puha és biztonságos, különleges formája pedig azonnal játékra készteti a kisbabákat.

A Banz Bottle Ball „cumilabdák” többféle színben is elérhetőek

IMG_3075_01 Bottle-Ball-Group_01

 

 

kosar_ikon Ugrás a webshopra